Posts

Showing posts from March, 2013

Check Kelulusan MQA

Image
Kolej korang ada kelulusan MQA TAK?? Assalamualaikum dearest ^_^ wink wink..  Sihat semua ?? Ok.. sekarang ni boleh dikatakan selepas SPM semua sambung belajar di University kan kan ??? Ok, jangan terpengaruh dengan keistimewaan yang di offer, sebelum masuk atau memilih kolej perlu check kelulusan dari MQA. Apa tu MQA?? Ok MQA nih nama short font senang nak ingat haha *_^, full name dia adalah Malaysian Qualification Agency , Segala macam detail korang boleh cari dalam nih yang berkenaan sahaja la yeee ^_^. So setiap kolej perlu ada code kelulusan dari MQA, lau x sijil korang x laku buat penat je belajar sampai nak pecah otak haha .. tau-tau xd qualification, kan kes naya tuh... banyak da berlaku tau.. selalunya harga kos yang ditawarkan RENDAH dan CEPAT.. Biasalah zaman sekarang ni sume ye nak cepat, tolong sabar yeee.. biar lambat asal selamat. betul x?? ^_^ Kebanyakkan student nih ada masalah nak apply kerja, lau company tu jenis x check detail, memang luck korang