Posts

Showing posts from October, 2013

Iftar STEAMBOAT ANTARABANGSA

Image
Assalamualaikum prettyss... Adoiyai baru nak tulis pasal benda nih haha, sorry guys tak pelah kita LAYAN je lar. Iftar nih dicadangkan oleh bella sebab sebenarnya teringin nak makan steamboat, tapi sesorang tak besh ler pulok kan kan, jadi bella berila tahu kat sahabat sorang nih Nur Fateha (Tea"). Dia lah yang arrange kumpul kawan-kawan yang lain, bella arrange booking. Memula tuh nak pi Rebus Rebus Steamboat & Grill, tetapi tak jadi bella pun terus emergency book di STEAMBOAT ANTARABANGSA di Harbour Place, Klang, ok lah tak mahal hanya RM27.00 per pax. Steamboat Antarabangsa, Harbour Place, Klang. Beginilah situasinya, fuhhh ramai ok penuh nasib baik booking awal lau tak memang melangut je la telan air liuq haha. Tak sempat nak snap gambar waktu tengah ramai-ramai disebabkan oleh kelaparan teramat sangat haha.  Nampak tak daging-daging kat tempat grill haha itu semua ANA YANG PUNYA !! miahahaha  Beberapa gambar yang sempat disnap, sedang-sedang le

Moshi Moshi di INCHIBAN BOSHI Japanese Restaurant

Image
Assalamualaikum prettys.. Fuhh fuhh tiup habuk sawang, lama betul tak update blog haha {,"} Entry kali ni pun belum berabad lagi ada la kan sebulan lebih huhu. Nak citer pasal makan pulak kali nih hehe makan makan makan. Al kisahnya terjadi selepas menziarahi sahabat yang tak berapa sihat fikirannya jadi bella dengan kawan-kawan yang lain pun bawa la dia jalan-jalan cari makan kebetulan memang lapor sangat haha, jadi Cik Yaya kita bawalah bella dengan yang lain makan di INCIBAN BOSHI Japanese Restaurant. INCHIBAN BOSHI nih terletak di Setia City Mall ground floor berdekatan je lah dengan rumah dhiya's. INCHIBAN BOSHI Japanese Restaurant, Setia City Mall MOSHI MOSHI !! sapaan yang diterima setelah kaki melangkah masuk. Aikk ?? ape tuh Moshi Moshi, bella memang tak tahu maksud tuh haha bila di search ooo rupa-rupanya meaning dia " HALLO HALLO" tapi the best is pelayan nye semua mesra mesra and ramah tau. First time la bella pergi, mula-mula tu terde