Iftar STEAMBOAT ANTARABANGSA

Assalamualaikum prettyss...

Adoiyai baru nak tulis pasal benda nih haha, sorry guys tak pelah kita LAYAN je lar. Iftar nih dicadangkan oleh bella sebab sebenarnya teringin nak makan steamboat, tapi sesorang tak besh ler pulok kan kan, jadi bella berila tahu kat sahabat sorang nih Nur Fateha (Tea"). Dia lah yang arrange kumpul kawan-kawan yang lain, bella arrange booking. Memula tuh nak pi Rebus Rebus Steamboat & Grill, tetapi tak jadi bella pun terus emergency book di STEAMBOAT ANTARABANGSA di Harbour Place, Klang, ok lah tak mahal hanya RM27.00 per pax.



Steamboat Antarabangsa, Harbour Place, Klang.

Beginilah situasinya, fuhhh ramai ok penuh nasib baik booking awal lau tak memang melangut je la telan air liuq haha. Tak sempat nak snap gambar waktu tengah ramai-ramai disebabkan oleh kelaparan teramat sangat haha. 

Nampak tak daging-daging kat tempat grill haha itu semua ANA YANG PUNYA !! miahahaha 

Beberapa gambar yang sempat disnap, sedang-sedang leka bella snap haha, korang memang ingat makan je kan, bella suh pandang camera korang pandang tapi jeling-jeling lagi dapur tuh kan jadilah gambar yang tak seberapa smart shotnyer hahaha... but u olls THE BEST ever, mish u oll guys. 



Ameer Ashraf: hehe janganlah mek gambar saya MALU lar saya hihi

Alamak Yaya JANGAN BERGERAK nak snap nih 

Syaza Athirah Hamzah: Kenyit kenyit aduhh bisanya  ngeh ngeh 


GILA Tamak korang haha penuh tiga meja

LOVE this pic 


Dari kiri: Fateha, Mas, Syaza, Bella, Yaya

OMG bambam nyerr haha PEACE !!

Ok sesapa nak try Steamboat Antarabangsa nih boleh contact mereka DI SINI.
Meet me in next entry daaaaa.... muahh.

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams