Moshi Moshi di INCHIBAN BOSHI Japanese Restaurant

Assalamualaikum prettys..

Fuhh fuhh tiup habuk sawang, lama betul tak update blog haha {,"} Entry kali ni pun belum berabad lagi ada la kan sebulan lebih huhu. Nak citer pasal makan pulak kali nih hehe makan makan makan. Al kisahnya terjadi selepas menziarahi sahabat yang tak berapa sihat fikirannya jadi bella dengan kawan-kawan yang lain pun bawa la dia jalan-jalan cari makan kebetulan memang lapor sangat haha, jadi Cik Yaya kita bawalah bella dengan yang lain makan di INCIBAN BOSHI Japanese Restaurant.

INCHIBAN BOSHI nih terletak di Setia City Mall ground floor berdekatan je lah dengan rumah dhiya's.


INCHIBAN BOSHI Japanese Restaurant, Setia City Mall

MOSHI MOSHI !! sapaan yang diterima setelah kaki melangkah masuk. Aikk ?? ape tuh Moshi Moshi, bella memang tak tahu maksud tuh haha bila di search ooo rupa-rupanya meaning dia " HALLO HALLO" tapi the best is pelayan nye semua mesra mesra and ramah tau.

First time la bella pergi, mula-mula tu terdetik jugak HALAL ke weiyhh?? hehe semestinya HALAL k babe, dun worry, staff yang bekerja juga ada yang beragama Islam, Insyallah selamat.

Buku Menu 

Rambang mata k, tak tahu nak makan apa rasa cam nak makan semua jeee hehe tamakkks betul. Menu yang menjadi pilihan adalah Chezzy Chicken Katsu set, Chezzy Rice set, Chiket Ghuzet set, dan lagi satu apetah nama dia lupah dah haha. Setiap menu dihidangkan bersama Miso Sup, Taufu, Fruits, and Salmon.

Menu pilihan bella Chezzy Chicken Katsu set.

Green Tea

Nampak macam sikit je kan, padahal da makan KENYANG betul, aarkkk Alhamdulilah. {-,-}. Air bella mek Green Tea, ada namanya tapi lupa lah huhu, the best and paling sedap yang bella pernah rasa, sedap sangat ohh yeee boleh refill k ngeh ngeh.

Sedikit photo kenang-kenangan hehe, yelar ingat senang nak keluar dengan dowang nih, semua nih tengah cuti sem lau tak xd nyer lar dapat keluar sama-sama. 

Zaifa : Apa benda nih??
Rita : Makan je lar lau x tak biar aku LAHAP haha.

Senyum !! Thanks dik, one of staff di ditu tolong snap pic kami 

Post lagih ish ish ish

Bella n Zaifa: Awat muka hang blur-blur ngeh ngeh
Rita: Jangan la kacau aq saje jeekk buat muka haha 

KAMI .. Ready go back HOME.. oo yeahh. 

Until we meet again in next ENTRY. byeeee...  muahh.

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams