Posts

Showing posts from December, 2013

HP@TAB Hang??

Image
Assalamualaikum prettyss and gorgeous... Waaaa.. lamanya biarkan blogku ini kesepian tanpa cerita-cerita baru huhu :'( tersangatlah busy wahai readers, furthermore da last sem memang busyiss gila dengan projek. Padahal otak tu ada je yang nak dikarangkan disini, cuma tiada kekangan masa sahaja. bella update kali ini jam menunjukkan pukul 3.34 pagi !! haha Kes ni dah lama, waktu tu sedang ligat mereply watsapp and wechat tetiba "POPS" MY TABS SUDDENLY SHUT DOWN !! Ok bateri kong la tuh kot, after 1 day WHAT !! STILL CAN'T ON.. Lau on pun keluar LOGO SAMSUNG Tu je huhu Waktu tu jangan kata la jantung da bergegar cam nak PECAH la, all information SEMUAAANYAA dalam tuh, OMG " HOW COULD THAT BE" UHHUKS :'( Cari information sebab malas nak pergi hantar kedai sebab banyak sangat maklumat, DECIDE WANT TO REPAIR IT MYSELF. Cehh ayat haha. Google punya google payah juga nak jumpa sampai lebam la mata. Keluar LOGO je sampai panas tab tuh huhu kat s