Posts

Showing posts from April, 2014

Selamat bertunang Cik Pramugari

Image
Assalamualaikum readers.. Throwback heee. Selamat Bertunang Kak Shafiqah. Moga hingga ke jinjang pelamin Insyallah amin. Makanan dia sangat sedap! Majlis ini dihadiri keluarga kedua belah pihak sahaja. tapi itupun da padat dewan di seksyen 24 Shah Alam. Tema majlis Merah biru. belah perempuan merah belah lelaki biru.  nyum nyum sangat sedap tau! Hantaran untuk perempuan mini pelamin: sweet Tahniah with my mum with me heee with cik loyah with kak pija (her sister) my adik heee DAB: berangan nak bertunang theme ala-ala fairy tale heee

The Light of Happiness at I-City Shah Alam

Image
Assalamualaikum readers..  I-City siapa yang tak tahu kan? Pemandangan yang dipenuhi dengan lampu-lampu berwarna - warni, lau tak silap DAB la kan, I-City da bukak bertahun-tahun baru DAB pergi haha :) Yela waktu memula ramai gila kot! sesak napas.  Tiba-tiba ada pula waktu luang jadi DAB bawa la adik-adik jalan-jalan cuci mata snap photo heehe. Gambar mereka je yang banyak haha. Situasi nye sangat cantik terasa seperti kita berada dalam satu town yang semuanya diperbuat daripada cahaya lampu, cam ala-ala peterpan pun ada. Ada permainan, Snowing and paling best ada STRAWBERRY CHOCOLATE Oh my favourate!! nyumies nyumies ala strawberry chocolate yang celup tu cam kat Cameron Highlands. ececeh adik DAB sorang ni tembamnye mak ahaaks tetiba jeks .. plez la cik bella ahaaks  lebam mata tak cukup tidurmengantuk sebenarnya waktu nih balik je rumah DAB gasak dy tetas balik bawah suar .. ape puyer fesyen daa s

Genap 20 tahun usiaku, bye bye sweet 19

Image
Assalamualaikum readers.. Hee jumpa gambar lama waktu godek-godek kat my lappy nih. Waktu ni DAB dapat banyak present and the most precious moment in that year, dah lama tak celebrated cam nih, last dulu waktu DAB umur 7 tahun cam tuh. Dah tua-tua sambut lagi hehheee :) and first time DAB dapat dua kek. blueberry cake from my mum :) thanks ibu Siap belon-belon sume heheee malu mak present from my brother and sister Jeng jeng then surprise yag kedua my mr cool, hadiahkan chocolate moist from secret recepies.. oh my favorate and for the present coo sweet kotak musical storage besor okeyh,, boleh letak keronsang semua ngeh ngeh ..  tu dia, bawak kete ganas sangat kan da comot kek nih, tak pa tak pa yang penting sedap thats important !  ini dy musical box storage siap ada cermin semua sekali okeys! cam budak kecik kan DAB nih hehe well nak buat cam ne dah penggemar tegar cerita carton hehe masa untuk santap!! rasa dy the best weyh !! beli maha