Genap 20 tahun usiaku, bye bye sweet 19

Assalamualaikum readers..
Hee jumpa gambar lama waktu godek-godek kat my lappy nih. Waktu ni DAB dapat banyak present and the most precious moment in that year, dah lama tak celebrated cam nih, last dulu waktu DAB umur 7 tahun cam tuh. Dah tua-tua sambut lagi hehheee :) and first time DAB dapat dua kek.


blueberry cake from my mum :) thanks ibu


Siap belon-belon sume heheee malu mak

present from my brother and sister

Jeng jeng then surprise yag kedua my mr cool, hadiahkan chocolate moist from secret recepies.. oh my favorate and for the present coo sweet kotak musical storage besor okeyh,, boleh letak keronsang semua ngeh ngeh .. 



tu dia, bawak kete ganas sangat kan da comot kek nih, tak pa tak pa yang penting sedap thats important ! 

ini dy musical box storage siap ada cermin semua sekali okeys! cam budak kecik kan DAB nih hehe well nak buat cam ne dah penggemar tegar cerita carton hehe

masa untuk santap!! rasa dy the best weyh !! beli mahal-mahal pun PUAS HATI k!

Tereima kasih untuk semuanya yang WISH and DOA, walaupun DAB tak dilahirkan Kaya dengan kemewahan, tapi alhamdulilah DAB dibesarkan dalam keluarga yang kaya dengan kasih sayang. I Love u mama, papa, syerah, boboy, izman, atuk... :) 

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams