The Light of Happiness at I-City Shah Alam

Assalamualaikum readers.. 
I-City siapa yang tak tahu kan? Pemandangan yang dipenuhi dengan lampu-lampu berwarna - warni,
lau tak silap DAB la kan, I-City da bukak bertahun-tahun baru DAB pergi haha :) Yela waktu memula ramai gila kot! sesak napas. 

Tiba-tiba ada pula waktu luang jadi DAB bawa la adik-adik jalan-jalan cuci mata snap photo heehe. Gambar mereka je yang banyak haha. Situasi nye sangat cantik terasa seperti kita berada dalam satu town yang semuanya diperbuat daripada cahaya lampu, cam ala-ala peterpan pun ada. Ada permainan, Snowing and paling best ada STRAWBERRY CHOCOLATE Oh my favourate!! nyumies nyumies ala strawberry chocolate yang celup tu cam kat Cameron Highlands.











ececeh adik DAB sorang ni


tembamnye mak ahaaks



tetiba jeks .. plez la cik bella ahaaks 


lebam mata tak cukup tidurmengantuk sebenarnya waktu nih




balik je rumah DAB gasak dy tetas balik bawah suar .. ape puyer fesyen daa sakit mata mak tau



si bongsu

Masuk I-City nih RM 10 je satu kereta, advice parking di luar sebab bila parking dalam ada banyak tingkat tau, waktu ri tu pun jenuh nak mencari parking mana huhu, sampai basah ler jugak ketiak mak nih ahaaks. suasana dia cantik. ala-ala AVATAR gituh

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams