Well... Well... Maleficient



Assalam readers...
"Well... well .. " Maleficient ... antara sebutan yang popular dalam movie ni, siapa yang da pergi tengok? DAB daaaaa!! oh yeh ^___^ 

Sebutan tu biaq betul sikit.. " MA... LE.. FICENT " bukannya " MALE... FICENT " haha. Sebab DAB da tersalah sebut al maklumlah lidah makan tempoyak memang gitu ngeh ngeh. Memula bella dapat tau citer ni bila DAB tengok trailer movie dia yang super BEST! dan paling utama my favourate actor Angelina Jolie, sebagai pelakon utama pulak tu, haishhh moh layan trailer movie ni jap..... 


Amacam best kan? Tang kepak ta boleh nahan tu heheuu. DAB pergi nonton 29 May 2014 haaa 28 May 2014 release movie. Balik je dari office terus ke Setia City Mall. Gambor tak sempat nak snap huhu akibat excited yang melampau haha.

Oh yee filem ni Angelina sebagai executive producer movie ni tau .. jadi lau nak tau anak sebenar dia ada berlakon dalam babak Maleficent ni. 



Alolololo comel tau! kecik lagi da pandai berlakon. Muka anak dia ada ikut cam Brad Pit sikit.

Lagi satu lagu tema Maleficent dinyanyikan oleh Lana Del Rey vintages girls yang palin bella minat giler la, dari segi makeup, fesyen, personaliti nanti DAB buat next entry ea. 



Ini lagu dia, walaweyyh I LOIKE!

Oh yer.. makeup ekslusif Maleficent ada di jual di cosmetic MAC, siap packaging sume Maleficent tau perghh..klik SINI .Movie MALEFICENT bella bagi 5 BINTANG!

DAB: suka tengok lips Angelina Jolie seksi gitu


Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams