Posts

Showing posts from October, 2014

My wishlist : Asus Zenfone 6

Image
Salam wbt. Actually almost a month no smartphones uhuuks :'( seriusly I can't live without Internet and handfone! arghhh .... Sebab samsung galaxy tab ku pengsan, dah letih sangat la tu, so i need new h/p. Survey puyer survey until I found out one of this brand name ASUS. Teruknya la hai sebab laptop ku sekarang pun brand ASUS, soo bila tengok review video nyer, memang WOW!!! ape salahnya lau sepaten and sebrand dengan my lappy ihiks. Nah I belanja satu video mengenai this h/p ASUS ZENFONE 6! Worgh! best kot have pixelmaster, 13 mp camera. Okay now next video camera test serius ly AWESOME i tell you! So.. tak perlu install 360 apps sebab in camera semua ada tau. What's so special in this ASUS ZENFONE 6? general info hehe => Have PIXELMASTER => Auto snap after detected face in Selfie Mode => Dun miss memorable moments with others in Remove Mode. Boleh buang pic orang lain yang disturb ketika selfie => Rewind Mode, dun miss speci

Do what you like

Image
Salam wbt. Hari Raya Qurban telah pun berakhir now tak lama lagi HAPPY DEEPAVALI to all my hindu's friend! The best in Deepavali ni ada murukku my fav. and ada pesta nasi colors! eh ke beras colors? Tak mengapa lah yang penting I'M PROUD TO BE MALAYSIAN! Hanya di Malaysia sahaja yang ada pelbagai perayaan dan bukan sahaja kaum itu yang menyambutnya malah all people in Malaysia. My cat PUTIH said : I'm merdeka cat!  (tertonggeng-tonggeng den nak snap tau haha) " Saya tak nak, ketepi ketepi, gulingan maut haha "  Do what you like, not do what you have to do ..  Lately, many things happen to me and family, until i dun know which where to go. Sometimes you have to take care of yourself than others. What people said doesn't matter, more important is YOU LIKE WHAT ARE YOU DOING. If yes? Just grab it until the last breath! So... what I like?? I Love to share all about makeup tips, cosmetics product, vintage flora lace fashion outfits an