Do what you like

Salam wbt.

Hari Raya Qurban telah pun berakhir now tak lama lagi HAPPY DEEPAVALI to all my hindu's friend! The best in Deepavali ni ada murukku my fav. and ada pesta nasi colors! eh ke beras colors?

Tak mengapa lah yang penting I'M PROUD TO BE MALAYSIAN! Hanya di Malaysia sahaja yang ada pelbagai perayaan dan bukan sahaja kaum itu yang menyambutnya malah all people in Malaysia.


My cat PUTIH said : I'm merdeka cat! 
(tertonggeng-tonggeng den nak snap tau haha)


" Saya tak nak, ketepi ketepi, gulingan maut haha " 


Do what you like, not do what you have to do .. 
Lately, many things happen to me and family, until i dun know which where to go. Sometimes you have to take care of yourself than others. What people said doesn't matter, more important is YOU LIKE WHAT ARE YOU DOING. If yes? Just grab it until the last breath!

So... what I like??

I Love to share all about makeup tips, cosmetics product, vintage flora lace fashion outfits and shawl also travel.

I Love cute, and classic things. Love to share what I do, where I get it.

I obsess and adore anything about lace.

I Love shopping :)

I Love reading art books, novel, cooking.

Love SELFIE. Aren't you? hehe

and.... Business is My Life.


Sebelum kita mahu lakukan tindakan make sure you Love it, sebab bila you suka tak kira anything happens you boleh tolak tepi jeee masalah tu.

Many thanks to my mum because dia sahaja lah yang memahami kehendak aku. Now aku sedar kembali ke alam nyata I LOVE to do my previous step!

Tak mengapa jika lambat nak achieve cuma lagi rugi jika kita tak mahu mencuba dan bertindak!


So... what you LIKE? Share lah dengan ku eheeks ^^


Good Luck!

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams