My wishlist : Asus Zenfone 6

Salam wbt.

Actually almost a month no smartphones uhuuks :'( seriusly I can't live without Internet and handfone! arghhh ....

Sebab samsung galaxy tab ku pengsan, dah letih sangat la tu, so i need new h/p. Survey puyer survey until I found out one of this brand name ASUS.

Teruknya la hai sebab laptop ku sekarang pun brand ASUS, soo bila tengok review video nyer, memang WOW!!! ape salahnya lau sepaten and sebrand dengan my lappy ihiks.


Nah I belanja satu video mengenai this h/p ASUS ZENFONE 6!


Worgh! best kot have pixelmaster, 13 mp camera. Okay now next video camera test serius ly AWESOME i tell you!


So.. tak perlu install 360 apps sebab in camera semua ada tau.

What's so special in this ASUS ZENFONE 6? general info hehe

=> Have PIXELMASTER
=> Auto snap after detected face in Selfie Mode
=> Dun miss memorable moments with others in Remove Mode. Boleh buang pic orang lain yang disturb ketika selfie
=> Rewind Mode, dun miss special and cute smile. boleh rewind tau! cool.
=> Boleh detect and snap with clearly objects or subjects dlm gelap! in Night Mode. perbezaan dah dilakukan antara iphone, nokia lumia and samsung (search di youtube)

and banyak banyak lagi kelebihan dia. I can't wait!

After i get this will make full review for you. 

ASUS Zenfone 6 - TAKE WHAT OTHERS DON'T HAVE, MAKE WHAT OTHERS CAN'T MAKE

Uniks !


Good Luck!


Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams