Posts

Showing posts from November, 2014

DIY: Pearl Lace casing of Zenfone 6

Image
As'salam wbt. Pada hari yang tenang, sejuk dan nyaman... ok stop it haha 😉 straight to the point .. terobek balik sabtu lepas daku jenjalan ke rumah atuk Din, sesaja nak pergi kutip rambutan, cempedak, manggis.... 😊 buah-buahan tropika gitu.. Daku pergi dengan my mum.. seee bila mak dan anak berselfie hiks.. Rumah atuk daku kat kubu gajah sg buloh, tak do lah jauh dengan umah ku. On that day my atuk masak kari ikan tongkol perghhh 😋😋 sooodapp sangat, terbayang-bayang ni. My atuk is a good CHEF! Nampak kesan gigi kat lubang tu actually den tebuk menggunak hammer and screw driver heks :p Ini casing flip untuk Asus Zenfone 6, pink tak dooo, boring. Tinggal Saturday ni je harganya tak lah mahal $25.00 je. Actually beli yang flip ni sebab bila kita tutup/flip automatik kita boleh tap tap kat skrin bulatnya. If ada kol masuk just swap kat cermin bulat tu je. Easy! Daku memang addict dengan lace and ribbons. So daku cari lah apa yang patut, c