30 days blog challenge

Assalamualaikum, 

Jejari menaip tanpa arah tujuan, untuk melenyapkan setting dalam kepala yang mahu zzzz. Den bukanlah pnggemar update blog tetapi kadang-kadang tu bila upload something di laman muka buku, macam panjang je, macam nak cerita lelebih je heks. Tetapi idea ni beku weyhh. So find out this 30 days blog challenge at least ada banyak benda yang den boleh update.

Banyak kan! wooo idea melimpah limpah ni haha

Okay tangan gatal ni nak menaip. 
Bye. 
Good Luck. 

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Cabaran 30 | Hari 2: 5 Cara Memenangi Hati Anda

My Dreams

Resepi Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Amalan Murah Rezeki #tipsdhiyaafraabella

Terlalu banyak PLAN