30 days blog challenge

Assalamualaikum, 

Jejari menaip tanpa arah tujuan, untuk melenyapkan setting dalam kepala yang mahu zzzz. Den bukanlah pnggemar update blog tetapi kadang-kadang tu bila upload something di laman muka buku, macam panjang je, macam nak cerita lelebih je heks. Tetapi idea ni beku weyhh. So find out this 30 days blog challenge at least ada banyak benda yang den boleh update.

Banyak kan! wooo idea melimpah limpah ni haha

Okay tangan gatal ni nak menaip. 
Bye. 
Good Luck. 

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams