Karipap Pusing DJM #Part3 Ending


Assalmualaikum dan salam sejahtera readers ..

Pernah tak tengok orang buat kuih pau? Okay caranya sama macam nak masukkan tepung minyak dan tepung marjerin ni. Tengok video kat bawah.

TIPS: Selepas buat biarkan dalam 1/2 jam tutup dengan plastik, biar ia sebati.
 

COMBINE TEPUNG MINYAK + TEPUNG MARJERIN





CARA CANAI KARIPAP PUSING


Tangan mummy gelap sebab fliters :)



SELAMAT MERASA :)

Okay, jelas tak? kalau tak jelas boleh tinggalkan kan komen ye, untuk #PART1 dan #PART2 tekan DI SINI dan DI SINI ya. Inti karipap pusing DI SINI. Harap sangat sesiapa yang dah cuba tu TAQ dan info cik bell ya. Kita tunggu :)

Good luck !

Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams