Let's Masak : Suka kongsi resepi masakan?


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera readers..

Tetiba cik bell begitu rajin pula nak mengupdate blog hehe, satu perkembangan yang bagus. Cik bell ni bukanlah seorang yang pandai dalam mengarang, jadi pagi ni idea melimpah - limpah pula. Cik bell nak kongsi berita baik untuk mummy or daddy yang suka memasak lepas tu share kat laman muka buku (macam cik bell) lebih bagus selepas share terus upload dalam LET'S MASAK ni. 

Cik bell ada satu penyakit yang bila masak yang sedap sikit "konon haha, mesti nak upload kat FB dan IG, sampailah +Lets Masak ni perasan kot terus SPAM cik bell. 






Okay, mula-mula tu macam 'blur' sikit sebab, kongsi resepi je boleh jana 'side income?' Ini sudah bagussss..... Selain itu, mummy-mummy juga boleh dapatkan resepi di hujung jari je, hari-hari masak sampai tak da idea lagi nak masak apa? buka je IG +Lets Masak  ni, terus bercambah-cambah idea, anak-anak dan suami pun kenyang perut suka hati. 'Air tangan ibu pengikat kasih sayang keluarga' :)

+Lets Masak ni dah ada pengguna dan follower di Malaysia, Indonesia dan Singapura tau, seronok lah boleh cuba masak masakan Indonesia dan Singpura, sesekali tukar menu sikit, takda lah bosan. Instagram mereka pun ada dikongsi pelbagai resepi yang panas-panas lagi. 






Sesiapa yang da FOLLOW cik bell +Dhiya Afraa Bella TQ so much, cik bell akan FOLLOW BACK punya. Tengoklah cik bell ni tak berapa pandai nak ber selfie jadi makanan je lah yang memenuhi IG cik bell, dah macam pasar makanan rupanya haha. Next entry Cik bell akan cerita cara register LET'S MASAK ni ya.

TQ sudi baca. Good Luck!





LET'S MASAK
Instagram : https://instagram.com/letsmasak/Webite : http://letsmasak.com/Facebook : https://www.facebook.com/letsmasakTwitter : https://twitter.com/letsmasakGoogle+ : +Lets Masak


Comments

Popular posts from this blog

Kristal untuk Ibu

Buka Puasa di Orchid Restaurant, Kampung Bharu KL

Kak Sham akan sentiasa dalam ingatanku

Terlalu banyak PLAN

Seminar IMKK (Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan)

Masak Asam Pedas Melaka Ikan Jenahak

Ko Raseee?!

Trip to Langkawi: Island Hopping Beras Basah Island, Eagle feeding, Tasik dayang bunting

My Dreams